Novinka – Karisma Rh Collagen

Karisma Ph Collagen – Revoluční péče pro mladistvou a hydratovanou pleť!

Přípravek Karisma je injekční, vstřebatelný zdravotnický prostředek. Jedná se o biologickou doplňovací měkkou výplň, která PŘIROZENĚ omlazuje pokožku, redukuje vrásky a jizvy, zlepšuje pružnost a hluboce hydratuje pokožku, pomocí obnovení buněk extracelulární matrice. Výsledek zaručuje pečlivě testovaná a přesná dávka každé složky, která vede k dlouhotrvajícímu a prodlouženému účinku.

Vylepšené složení zvyšuje produkci C-peptidového prokolagenu typu I ve fibroblastech a dosahuje účinku proti stárnutí pleti přímo v pokožce: zpomaluje působení enzymu hyaluronidázy a zachovává endogenní kyselinu hyaluronovou. Dokud je v tkáních, pomáhá s hloubkovou hydratací pokožky a obnovou buněk.

Podílí se na vytváření příznivého prostředí pro nové fibroblasty, které produkují kolagen a jiné látky důležité pro pružnost a pevnost pokožky. Zároveň podporují obnovu a regeneraci kůže.

Přípravek Karisma Rh Collagen je:

Přírodní

  • Skládá se zcela z přírodních složek bez použití chemických zpevňujících látek.

Biologický

  • Přípravek je zcela biokompatibilní a podporuje vrozenou regenerační schopnost pokožky.

Bezpečný

  • Hypoalergenní, respektující přírodní původ látek.

Indikace

  • je indikován pro střednědobou korekci kožních defektu pokožky v obličeji v důsledku stárnutí pleti a/nebo ztráty objemu. Je proto vhodný pro ty, kteří chtějí redukovat nedokonalosti pleti obličeje, rtu a zvýraznit kontury v případech obzvláště nestrukturované podkožní tkáně. Je schopen korigovat malé traumatické i chirurgické jizvy a drobné jizvičky / jizvy po akné.

Od 15.10 do 15.10.2024 na našem Instagram profilu probíhá Soutěž o ošetření přípravkem Karisma Rh Collagen zdarma!

Vítěz bude vyhlášen 25. října na našich stories. Pokud máte zájem se zúčastnit soutěže klikněte na ikonku Instagram níže:

V případě zájmu o ošetření přípravkem Karisma Rh Collagen, vyplňte a odešlete níže uvedený formulář:

    Vaše jméno:*

    Váš e-mail:*

    Váš telefon:*

    Zvolte akční nabídku o kterou máte zájem:

    Upřesnění k zákroku nebo termínu: