Fotona HAIRestart s mezoterapii ZDARMA!

Investujte do Svých Vlasů: Skutečné Řešení s Fotona HaiRestart a Mezoterapií

Využijte naší speciální nabídky: Při zakoupení kurzu tří procedur Fotona HaiRestart získáte tři mezoterapie zcela zdarma. Tato nabídka vám umožní nejen investovat do skutečně účinné metody růstu vlasů, ale také ušetřit 10 500 Kč. Místo utrácení peněz za nesčetné přípravky, které často nepřinášejí výsledky, můžete nyní investovat do kombinace metod, které mají prokazatelný účinek.

Proč Zvolit Tento Balíček?

  1. Prokazatelné výsledky: Kombinace Fotona HaiRestart a mezoterapie poskytuje klinicky ověřené zlepšení růstu vlasů.
  2. Bezpečnost a komfort: Obě metody jsou bezpečné, bez nutnosti dlouhé rekonvalescence a s minimálním rizikem vedlejších účinků.
  3. Dlouhodobý efekt: Na rozdíl od dočasných řešení, tento balíček poskytuje dlouhodobé zlepšení kvality vlasů a pokožky hlavy.
  4. Úspora nákladů: S touto speciální nabídkou ušetříte 10 500 Kč, což znamená, že získáte více za méně.

V dnešní době je na trhu nespočet přípravků, které slibují zázračný růst vlasů. Od šamponů přes vitamíny až po různé masážní přístroje—nabídka je ohromující. Realita je však často jiná. Mnoho z těchto produktů nenabízí skutečné výsledky, a pokud ano, jsou často jen krátkodobé. Pokud tedy opravdu chcete podpořit růst vlasů a zabránit jejich dalšímu vypadávání, je na čase zvážit investici do vědecky ověřených metod, které přinášejí skutečné a dlouhodobé výsledky.

Fotona HaiRestart: Revoluční Přístup k Růstu Vlasů

Fotona HaiRestart je inovativní laserová terapie, která cílí na spící vlasové folikuly a stimuluje je k podpoře růstu nových vlasů. Tato metoda využívá patentované pulzy Fotona SMOOTH®, které dodávají jemné a přesné laserové světlo do pokožky hlavy. Tento proces je velmi bezpečný, efektivní a bezbolestný. Na rozdíl od jiných metod nezpůsobuje žádné viditelné poškození pokožky, nevyžaduje dlouhou rekonvalescenci a co je nejdůležitější—výsledky jsou prokazatelné.

Laserová terapie Fotona HaiRestart funguje při optimální vlnové délce infračerveného Er laseru (2,94 μm), což zajišťuje maximální absorpci světla pokožkou. Toto postupné a kontrolované prohřátí pokožky stimuluje regeneraci tkání a podporuje růst nových vlasových folikulů. Výsledkem je hustější, zdravější a odolnější vlasový porost.

Mezoterapie: Perfektní Doplňková Péče

Když spojíte Fotona HaiRestart s mez terapií švýcarským přípravkem Cell booster Hair, dosáhnete ještě lepších výsledků. Mezoterapie je injekční metoda, která cílí na povrchové vrstvy pokožky. Pomocí tenké jehly se do pokožky vpravuje speciální směs vitamínů, aminokyselin a dalších účinných látek, které zlepšují tonus pokožky, podporují mikrocirkulaci a poskytují potřebnou výživu. Výsledkem je zlepšení celkového zdraví pokožky hlavy, což přímo ovlivňuje kvalitu a růst vlasů.

Mezoterapie Cell booster Hair pomáhá zvýšit účinek Fotona laserové terapie tím, že zajišťuje dostatek živin pro růst vlasů a zároveň zlepšuje strukturu pokožky hlavy. Tato kombinace procedur je ideální pro ty, kteří chtějí dosáhnout maximálních výsledků v co nejkratší době.

Kupte si balíček 3x ošetření Fotona HaiRestart v ceně 20 700 Kč a dostanete 3x Mezoterapii Cell booster Hair v ceně 10 500  Kč zcela zdarma! 

Akční nabídka je platná do 30.9.2024.

Rezervujte si konzultaci a začněte svou cestu k hustším, zdravějším a odolnějším vlasům. Váš nový vzhled je na dosah! Nebo vyplňte a odešlete níže uvedený formulář

    Vaše jméno:*

    Váš e-mail:*

    Váš telefon:*

    Zvolte akční nabídku o kterou máte zájem:

    Upřesnění k zákroku nebo termínu: