IPL terapie – balíček 3 + 1 zdarma

Beauty clinic Synergy představuje akční nabídku  – IPL terapie 3 + 1 zdarma!

Chcete omladit svou pleť? Potřebujete se zbavit pigmentových skvrn na obličeji nebo rukách? Chcete zpevnit pokožku? Trápí Vás akné?

Pokud si říkáte, ano. Tak toto ošetření je to pravé pro Vás. Při ošetření intenzivním pulsním světlem (IPL), IPL přístroj využívá světlo různých vlnových délek. IPL prochází přes vrchní vrstvu kůže epidermis a dostává se až do hlubší vrstvy kůže dermis, kde se nachází krevní cévy, pigmentové buňky a kolagenová vlákna. Během ošetření je  epidermis nedotčená a proto se lze vyhnout jejímu poškození. Dochází k regeneraci kůže a tvorbě nových kolagenových a elastinových vláken, jenž jsou produkovány vazivovými buňkami fibroblasty.

IPL ošetřením se dosahuje velmi dobrých výsledku při celkovém omlazení pokožky. Naše klinika používá nejmodernější plně-automatický přístroj. Nastavení probíhá automaticky, dle barvy pokožky /6 typů/, má vodní chlazení, které je doplněno novým typem chlazení krystalu hlavice na -3 stupně. Proto je pro klienta ošetření IPL nebolestivé a velmi efektivní již po první návštěvě. Další výhodou přístroje je velká plocha IPL  hlavice (50x12mm) pro ošetření větších ploch.

Neváhejte využít tuto exkluzivní nabídku a objednejte se na IPL ošetření s akční nabídkou 3x + 1 ošetření zdarma.

Ověřte si na "vlastní kůži" náš nejmodernější italský přístroj Modula IPL. Součástí ošetření je bezplatná konzultace.

Akční nabídka je platná do 31.10.2024.

Rezervujte si konzultaci ještě dnes na telefonu 777 603 822 nebo vyplňte a odešlete níže uvedený formulář:

    Vaše jméno:*

    Váš e-mail:*

    Váš telefon:*

    Zvolte akční nabídku o kterou máte zájem:

    Upřesnění k zákroku nebo termínu: